Oci infantil, molt més que moments de diversió

FAROS Coneixement. Butlletí nº 117. Febrer 2015
Nen jugant amb el seu pare

Beneficis de l'oci infantil

Beneficis del temps d'oci en el desenvolupament infantil

Durant els caps de setmana o vacances és quan la rutina deixa espai als nens per gaudir del temps lliure. Aquests moments poden ser d’aprenentatge i diversió per a ells. Descobreix què els aporta l’oci i algunes idees per aprofitar-lo.

Com i per què crear moments d'oci familiar

Realitzar activitats d'oci amb els teus fills pot millorar la comunicació i la convivència entre vosaltres. És molt important crear i mantienir moments d'oci familiar, ja que són a més, una font de coneixement i diversió.

Propostes d'oci

Nens i natura, una fantàstica combinació per a la seva salut física i mental

Avui en dia la majoria de nens passen moltes hores tancats entre quatre parets. Aquest article pretén reflexionar sobre la importància que té per a la salut dels nens el contacte amb la natura.

Els Esplais o centres juvenils, un lloc per socialitzar-se, aprendre valors i divertir-se

Una de les activitats a la qual pots apuntar els teus fills fora de l’horari escolar són els centres juvenils. Allà podran compartir jocs i diversió amb altres nens i aprendran valors com l’empatia, la creativitat o la cooperació.  

Oci en els adolescents

L'oci en els adolescents: educar en la responsabilitat

Cada vegada els nens són més precoços a l'hora de sortir per les nits i gaudir de l'oci nocturn. Si els teus fills estan entrant en l'adolescència, has de saber quina és la millor manera de posar-los límits i educar-los en la responsabilitat.

El vídeo del mes

Inma Marín, Directora de Marinva

Jugar... Un assumpte molt seriós! Importància del joc en el desenvolupament infantil

03/12/2016

La vida infantil no es pot concebre sense joc. Inma Marín, experta en joc, desenvolupament i educació ens explica quins són els beneficis del joc per al desenvolupament infantil del nen i quin és el paper de pares, mares i educadors com a garantitzadors i facilitadors del joc dels nens.

Hospital Sant Joan de DéuInicio

Síguenos en

Comparte